Evenimente, stiri, opinii - Realitatea online

Fii Martor Ocular! Vezi, spune ce crezi.. Stiri, informatii, monden, afaceri, life&style.. Totul in timp real..

Video – Daniela si Narcisa – Bataie in studio, la Cancan.TV

La un moment dat, in platoul emisiunii, li s-a alăturat şi Daniela care a început o cearta pe viata si pe moarte cu Narcisa.

“Narcisa îl iartă pe Guţă şi dacă o înşeală cu Madonna, e topită după el. O femeie care spune că e femeie… ea e traverstit, nu eu! Toată e tăiată pe mâini. Zici că e un travestit. E o femeie fără caracter, o femeie joasă”, a spus Daniela. “Eu nu vreau să mă cobor la nivelul ei. Nu mă interesează traseistele! Eu sunt fericită cu Alberto şi cu Guţă”, a spus Narcisa. “Eu vreau să vorbesc despre relaţia mea cu bărbatul tău! Ea a vorbit până am ajuns eu în platoul”, a spus Daniela.

Dupa un schimb de replici acid, cele două femei s-au pierdut cu firea si s-au luat la bătaie in direct. Atât Narcisa, cât şi Daniela nu s-au putut controla şi şi-au dat cu microfoanele în cap, toate acestea de fata cu barbatul pe care il disputau.

Vedeţi aici ce a urmat (Video): http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-intern/bataie-la-cancan-tv-intre-daniela-si-narcisa-si-au-dat-cu-microfoanele-in-cap-sa-ma-scurgi-ca-am-vorbit-si-tu-sa-ma-lingi.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *