Evenimente, stiri, opinii - Realitatea online

Fii Martor Ocular! Vezi, spune ce crezi.. Stiri, informatii, monden, afaceri, life&style.. Totul in timp real..

Alegeri prezidentiale 2014, turul 2 – ACL

Rezultatele exit-poll arată că diferenţa dintre Victor Ponta şi Klaus Iohannis este în prezent de circa 4%. Diferenţa din primul tur, de 10% (potrivit datelor oficiale BEC după primul tur), s-ar fi redus în turul 2. Mai jos, prezentăm principalele rezultate ale sondajelor de tip exit poll realizate la cererea ACL şi PSD.

3 Comments

 1. Alecsandra

  November 16, 2014 at 7:35 pm

  In Constituție spune: s-a închis campania electorală! Oare PSD-ul nu stie asta? Am primit 5 apeluri de la acest nr: (0748) 359 756, număr la care răspunde o domnisoara, Roxana Dan, daca am retinut bine, care nu numai k ma înseamnă sa ies la vot, ma îndeamnă sa imi iau fam si prieteni – mai ales vecinii in vârsta, sa votam cu PSD.ul! Unde traim?? Vede cineva toate astea?

 2. Iordanescu Fanel

  February 11, 2015 at 12:08 pm

  La mafiotii din politica nu le convine confortul din inchisori! Pacat, dar amaratii care au comis fapte marunte, care nu au prejudiciat statul, nu s-au plans niciodata. Cand au furat, nu s-au gandit la aplicarea legii? Propun pedeapsa majorata sau confiscarea averilor sau la munca, ca da coste mai Putin km de autostrada, so da lasam mai incet ci prestare de munca ci scrisul cartilor, aceasta fiind nicht in folosul statului,ci in folos personal.

 3. mihai

  February 3, 2017 at 8:38 am

  Ei nu realizeaza ca noi ai detestam mai mult decat ne ignora ei? Desteapta romane din somnul cel de moarte pe care vor sa vi-l induca PSD-ul si ai lui

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *