Evenimente, stiri, opinii - Realitatea online

Fii Martor Ocular! Vezi, spune ce crezi.. Stiri, informatii, monden, afaceri, life&style.. Totul in timp real..

Doamne de poveste – Felicia Filip

felicia-filipFelicia Filip a fost invitata la „Doamne de poveste”. Povestea de viata a celei supranumite „noua regina a Traviatei” este una fascinanta iar telespectatorii vor retrai, alaturi de Felicia Filip, cele mai frumoase momente din viata ei. „In anul 1992 cand deja incepusem cariera internationala am avut bucuria sa fiu invitata la Toulouse pentru o montare noua cu spectacolul “Traviata”…

Spectacolul a fost o minune, a fost asa cum mi-am dorit cu atat mai mult cu cat in sala vibra cu sufletelul si inima in palma cel cu care credeam ca in acea dupa amiaza vom face o plimbare in luna noastra de miere, sotul meu. A doua zi a aparut o cronica in care s-a spus atat de frumos, titlul era foarte mare si pentru mine a parut imens: “noua regina a Traviatei este romanca”, marturiseste celebra soprana.

In fiecare moment din viata Felicia Filip l-a avut langa ea pe sotul ei, regizorul Cristian Mihailescu, mandru ca se trezeste, in fiecare dimineata, alaturi de cea mai frumoasa femeie.

“Eu vreau sa va spun cum e Felicia, nu Felicia Filip. Dimineata nu va imaginati ca e nespus de frumoasa, atunci cand e nemachiata, cand e trezita din somn ne si salutam cu: “buna dimineata, soarele meu”, si ea asculta pasarile cu mult inainte de a se ridica din pat indiferent daca ploua sau nu, deschide fereastra si asculta cantecul pasarilor.”

Iubirea dintre celebra soprana si regizor este dincolo de cuvinte, vine dintr-o dragoste imensa. “Iubirea are mai multi piloni, prima este atractia dintre un barbat si o femeie, conteaza aspectul pentru ca e primul lucru pe care-l vezi, dar cimentarea unei relatii de lunga durata este pe stima, ori am toate motivele sa o stimez, ea este un caracter fara fisura, ea nu poate minti”, isi caracterizeza Cristian Mihailescu sotia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *